maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ilosaari 14-15.7.2012 feat. YAD

Huh huh!! Olipas reissu! Mutta oli kertakaikkisen mukavaa. Pisteellä kävi paljon porukkaa ja kaikki olivat niin rennolla ja mukavalla fiiliksellä. Vierestä löytyi GreenPeacen teltta sekä oikeutta eläimille. Kauempana pauhasi Axe teltta josta soi huonoa musaa!! :D

Ensimmäinen päivä oli iha super! Nicoon törmäsin muutaman kerran sekä Henkkaan joka myöhemmin tuli "auttamaan" meitä :D Stig pauhasi ekana viereisellä Rento lavalla. Myöhemmin kävin katsomassa Siirin kanssa Reckless lovea Ylex teltassa. Reckless love on nykyään vaan iin nähty juttu!! aina samat kuviot keikalla :D Myöhemmin kävin elämäni ekaa kertaa katsomassa Apocalypticaa ja rakastuin!!

 <3 <3 <3 <3


Yöksi mentiikin sitten nuokkarille joka oli myös super hieno! Heballa ja Tanelilla oli linna ja muuta kaikkee jännää!

Sunnuntai aamuna pirteänä suunnistettiin takaisin festari alueelle.  Alku oli paljon hiljaisempi ja sää oli hieman sateinen. Silti pisteellä kävi hyväntuulisia ihmisiä :) Kävin katsomassa pari biisiä pariisin kevättä ja muutaman biisin Children of bodomilta (joka oli super hyvä!) Päähän koski hieman koko päivän joten en jaksanut keikkoja pitkään kuunnella. Illalla lähdimme joskus 22:30 ajelemaan takaisin kotiin. Pysähdyimme täällä Varkaudessa ABC:lle syömään josta minä sitten suuntasin suoraan kotiin. 

Aluksi minun ei pitäny päästä kesällä minnekkään festareille, mutta onneksi tämä nyt sattui sopivasti kohdalle, että pääsin!! =) Kiitos kaikille huipputyypeille tästä fessureissusta: Heba, Henna, Meri, Siiri, Taneli, Vaula ja Anne!



Janika kiittää ja kuittaa! Nähdään taas pian!

Ei kommentteja: